Нападателят на Ботев (Пловдив) Георги Николов, който се възстановява в Барселона

...
 Нападателят на Ботев (Пловдив) Георги Николов, който се възстановява в Барселона
Коментари Харесай

Георги Николов: Искам момчетата да вдигнат Купата на България и да я докарат в Пловдив, за да я нацелувам

 Нападателят на Ботев (Пловдив) Георги Николов, който се възвръща в Барселона след интервенция на кръстни връзки разкри какво се случва с него и разяснява идния край за Купата на България сред " канарчетата " и Лудогорец, пред БГДерби.

" Засега всичко върви по проект. Всеки ден съм на рехабилитации, към този момент карам колело, мога да стъпвам леко, само че заедно съм с патерици. Едната ще е хвърля до дни, другата към края на месеца. Всички в клиниката тук в Барселона се грижат доста професионално с мен. Искам откровено да благодаря на Лъчо Танев, който доста ми оказа помощ да се церя в Испания. Ще се възвръщам до 21 юни тук. Надявам се по-бързо да стъпя на крайници, тъй като е скучно, когато топката не е към мен. Стискам зъби обаче и ще се върна по-силен.

Искам момчетата да вдигнат Купата на България. Да я докарат в Пловдив и като се върна да я нацелувам. Доста години Лудогорец сподели, че е хегемон у нас, само че аз считам, че Ботев Пловдив има сили да завоюва трофея. Ние също имаме доста положителни футболисти, а да не забравяме и дванадесетият ни състезател - нашите почитатели ".
 Оперираха сполучливо Георги Николов
Оперираха сполучливо Георги Николов

Интервенцията беше водена от доктор Рамон Кугат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР